The Twins

I got this particular habit or liking for Pisang Kembar from my late mom. Sapa-sapa berani bertarung untuk mendapatkan pisang kembar kalau terjumpa di mana-mana (kedai ke... kat rumah ke... mana-mana la...) silakan! I can gadoh with anyone to get my hands on the twins.





I believe in the myth that if you consume Pisang Kembar you'll be rewarded with a set of twins when you're married - perhaps only applicable to women la kot but I don't care lah.. BTW omputih orang panggil apa ek Pisang Kembar ni? Siamese Twin Banana ke? Sebab tu I like Pisang Kembar so much hoping that I would get a set of twins la kononnya... and the fact is I do have that gene in me (My father's a twin).


Ngggaaaaap!

Oh God, just imagine the satisfaction of two bananas in your mouth (I really mean bananas ok!)

I'm reading: The TwinsTweet this!

4 comments:

Beruang Madu said...

Erkkkk pantang kalau bagi kat orang pompuan... tak leh walau dia mengidam macam nak gila sebab dikhuatiri anak lahir kalau dua bakal melekat dan kalau tak kembar akan melekat ke ibu.. takotttt... kalau Kalel nak makan sila lah takder sesiapa yg nak gadoh... sila sila

Kal-El said...

ooo ye ke mcm tu? kalau lelaki makan takpe kan? ke yang berenang-renang tu pun nanti melekat juga? Huhuhu. Kalau pompuan tak ngandung boleh ke?

Kembara Musafir said...

huaaa.... dah lama tak nampak pisang kembar nih... teringin gak dpt anak kembar.... :)

Kal-El said...

best kan? best kan kalau dpt anak kembar kan? kan? kan?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Designed by Posicionamiento Web | Bloggerized by GosuBlogger | Blue Business Blogger