Spaghetti Bolognese

Tetiba terajin plak nak masak Spaghetti Bolognese setelah sekain lama... cuma tak rajin plak nak buat Meatballs. Kalau ada meatballs pasti mengancam tapi kuah spaghetti ni dah cukup banyak guna daging.



Haaa... ni sebenarnya makanan untuk 2 orang je, biasa la Kal El kalau masak tak reti sikit-sikit macam nak masak untuk kenduri 4 - 5 orang.



Makan spaghetti memang sedap kalau letak banyak grated parmesan... lagi banyak lagi bestttt! Huhu macam sedap plak tengok gambar masakan sendirik ni heheheh...

I'm reading: Spaghetti BologneseTweet this!

4 comments:

Kembara Musafir said...

rajinnya mike main masak2 nih... would it be possible one day for me to taste your cooking...? hehe...

Kal El said...

Wahhh KM ni access blog Kal El dari Damascus ke ni? Bangganya....

BTW, InsyaAllah the next time KM balik Mesia we can meet and I can cook for you - chewah tapi masakan Kal El ni sesuai untuk perut sendiri (ngan perut KN la) perut orang lain wa tatak jamin woooo.. hehehe

dilaOHdila said...

kalau saya msak tang ni guna yang dah siap nyer
modified sikit sedap ajek (hehehhe)

Kal El said...

yes dila, kekadang Kal El pun guna yang Prego sauce but of course improvise sebab Kal El suka letak banyak oregano dan bawang. Kalau terlebih rajin je baru buat the sauce from scratch heheeh. Thanks for visiting btw.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Designed by Posicionamiento Web | Bloggerized by GosuBlogger | Blue Business Blogger