AEM Xtra Link 2

This is the gadget we use to cheat Astro so that their programmes can be viewed on the TV inside my room. It can be used to connect ASTRO to two sets of TV as well as video cassette player to two sets of TV. Awesome! Now I can malas-malas in the room watching ASTRO yey!



Well, since there are only two of us at home and there are two sets of TVs; one in the hall and the other one in our room, this gadget is possible to be installed. the only set back is that whatever is seen on one TV can be seen on the other - for example if KN is watching a programme on the TV at the hall, I will have to watch the same one in the room - if anyone of us changes channels, both will be able to see hehehe. So if you really need two people with two sets of preferences in the house, forget about isntalling this gadget huh!

I'm reading: AEM Xtra Link 2Tweet this!

5 comments:

park said...

Salam,

Bole tau x bagitau kat kl area mana nak beli xtra link ni? Kalo tau tlg email kan kat aku cyphol787@gmail.com. Thanks!

Kal El said...

Hi Park,

AEM Extra Link2 ni aku beli kat Ukay Perdana – kedai letrik biasa je. Rasanya kebanyakkan kedai letrik yang ada buat installation ada jual – harga rm80. Ko kene la beli wire putih dan juga beberapa aksesori lain. Benda ni boleh pasang sendiri tapi kalau tak reti orang kedai tu pun boleh pasangkan tapi kene bayar lah.

Ron said...

aku baru bli xde la smpi RM80...RM50 jer...

Kal El said...

Ha Rm80 tu harga Oct 2008 - masa tu baru2 lagi benda tu so logically skang ni dah turun harga le... minyak pun dah turun harga kan hehehe... enjoy your new toy.

nakal71 said...

ade sesapa yg dah pasang dan tunjukkan cara tak ? aku dah pasang tapi berjaya ? gambar berjaya keluar kat channel 1 bukan kat AV2..pastu takleh nak control dari aem unit. cuma bole control dari astro. Ini cam tak betol je...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Designed by Posicionamiento Web | Bloggerized by GosuBlogger | Blue Business Blogger