Muka Kal El kat TV

Patut la I was told my face kuar TV masa Zoom In Sheila Majid 2006.
Rancangan ni kuar kat RTM2 Zoom In Bersama Sheila Majid sempena Hari Raya tahun 2006.
Recording was done six months before that. Refer entry here.
Dah 2 tahun baru la dapat tengok... nak tau Kal El yang mana satu? Ahahaha adala...
Rahsiaaaa! Nak teka? Cuba la teka yang mana satu.

I'm reading: Muka Kal El kat TVTweet this!

6 comments:

Beruang Madu said...

Kalau 2 orang jer buleh lah teka ni ramai cenggitu... bagitahulah.. kalau hensem lagi bagus.. kalau tak hensem macam Abg Bear ni apa salahnya

Beruang Madu said...

Kenapa Abg Bear rasa yg pakai spek tu?? betul ker??

Kal El said...

Abg Bear, dah tentunya bukan yang pakai baju puurple tengah nyanyi tu ahahah.

Kal El tak pakai spek, pakai spek masa membaca je - rabun dekat la katakan...tak hensem pun.. haaa tengok la entry yang banyak-banyak muka kat bawah tu then bandingkan dengan hidung ku yang penyek ini ahahah.

Kal El said...

Opps cakap hidung penyek bukan oink oink tau! Heheheh

Kembara Musafir said...

huaaaa... my pren is femes... keluar tv... hehe... tak leh tengok the video clip laaa... kena block kat UAE nih... ntah aper2 deme buat kat sini... youtube pun kerap kena block....

Kal El said...

U Tube pun boley kene block ke? Huhuhu ala kuar RTM je, feymes apakebendanya... kalau Jor El nampak la anak dia Kal El tengah nyanyi-nyanyi kat TV tu, maunye kene ceramah perdana hehehehe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Designed by Posicionamiento Web | Bloggerized by GosuBlogger | Blue Business Blogger