Old Town White Coffee @ Ampang Park

We were at Old Town White Coffee Ampang Park recently. After having tried their Nasi Lemak kat Alpha Angle Wangsa Maju, I wanted to try more - ahahaha makan je kan? This time we had dinner at their open air seats on a drizzling evening - sejuk but very pleasant, what more with their delicious Hazelnut Coffee!

French Toast

Garlic Bread

For starters we had the French Toast and Garlic Bread - not bad tapi French Toast dia after awhile muak la pulak sebab inside ada sekaya... hmm or was ir peanut butter... lupa plak buat delicious la. Garlic bread dia nice looking but I think it was too fluffy - I personally like my garlic bread crispy on a French loaf.

Spring/NIssin Noodle with Chicken Ham and Egg

Spring/Nissin Noodle with Sausage and Egg

For mains KN had the Spring/Nissin Noodles with Chicken Ham and Egg while I had the Spring/Nissin Noodles with Sausage and Egg. Hmmm boleh tahan but it tasted like Chicken flavoured Maggie Mee je heheh.

Iced Cham

Hazelnut Coffee

What I enjoyed most was the Hazelnut Coffee - memang superb I tell you. KN what else, kalau pi kopitiam mesti order Iced Cham dia tu... dia just refuse to try anything else. The next time I come here I want to try their Nanyang Memorably Coffee and perhaps their Chicken Curry rice. Looks yummy on the menu.

I'm reading: Old Town White Coffee @ Ampang ParkTweet this!

4 comments:

Catz said...

huhu...tgk citer seram ke...catz memang ban cerita2 seram menakutkan hikhkhik..memang tak boleh tgk..
bukan takut tau...cuma..tak beranii je...hehhehe..

french toast tuh tengah dia bukan sekaya..but peanut butter..heheh..saya baru makan itu 2 hari yg lalu..i love old town white coffee...food and drinks yummy...
hahaha...catz pantang dgn2 gambar2 makanan ni..pantanggg tengok..hikhik

Kal El said...

Ahahah sama la kita Catz... pantang tengok gambar makanan. Kalau tengok blog Dr Shah ke Beruang Madu ke, Makan Malaya KNizam ke memang terliur dan pastinya nak mencuba... blog Catz pun apa kurangnya... especially kalau home made food.
Memang Old Town White Coffee makanan dan minuman dia lazat2 belaka.
Awat tak berani tengok citer hantu Catz? Boleh tengok tapi cover la muka dengan bantal ke masa hantu kuar... mcm KN buat hehehe..

catzscafe said...

kal el..
saya dah try tgk cerita seram..kawan paksa ke panggung wayang,.,
tapi kan...ceritanya 2 jam..1 jam 45 minit ku tutup muka dgn baju panas yg ku bawa..how lah..membazir..aku tutup mata dan telinga oke...
kat rumah kaau kat TV kan....kalau ada iklan ke..sedutan ke...mmg cepat2 tukar cenel..idokle aku nak menakutkan diriku ini..hehehhe

Kal El said...

hehehe kelakar la Catz, siap kene paksa lagi pi tengok citer hantu. Kalau KN plak tengok citer hantu dia tutup muka je tapi telinga dengar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Designed by Posicionamiento Web | Bloggerized by GosuBlogger | Blue Business Blogger