Nandos KLCC Bersama Intan

KN and I ngan my sister in law Intan were at Nandos KLCC for dinner one day. I love going to Nandos for their tasty Peri-peri sauce - of course yang paling sedap is their Garlic Sauce and the Hot Flaming Sauce.

Per-peri Sausage

Since Intan was on diet, she ordered the Peri-peri Sausage - not bad tasting and filling too (according to her lah, my tummy don't think so).

1/4 Chicken with Coleslaw and Fries

I of course ordered the Falimg Hot 1/4 Chicken with Fries and Coleslaw as the side dishes - memang every time datang sini ini lah yang Kal El akan order plus dashes of their yummy Peri-peri sauce. Nasib baik lah dorang letak sebotol kat situ (one time they sorta kedekut with the sauce and I ended up not going to Nando's anymore tapi now dah ok dah) Usually I would order Rice as the sideline tapi hari tu entah kenapa teringin makan fries plak, takmo makan nasi kot - diet la konon. This dish came in a set; a bowl of Mushroom soup and a glass of carbonated (from the fountain, refillable) drink. Tapi kan cakap pasal refillable drinks kat Nando's ni, mana-mana Nando's Kal El pegi memang susah gila nak mintak refil air dia.

CHicken Kebab with Rice and Potato Salad

KN on the other hand had the Chicken Kebab with 2 Sidelines. Here KN ordered Rice and Potato Salad as the sidelines. Forgot to ask KN whether it was nice or otherwise.


Here's a photo of the Peri-peri sauce I love so much... siap beli bawak balik tu tapi tak tau nak makan ngan apa pulak.. hehehe.

I'm reading: Nandos KLCC Bersama IntanTweet this!

2 comments:

Catz said...

ehmm...
nandos..2-3 hari nih duk pikir pasal nandos lah...nak makan nandos..
last makan masa kat new zealand..and saya rasa nandos di sana tersangat extra sedap....hemmm...dah mula lah otak ku yg tengah diet ni menggoda...
tgh pikir..nandos mana nak pegi esok nihhhh...(lately duk sms dgn kwn tanya nandos kat alamanda dah bukak ke belum..tu je lah yg dekat dgn rumah..which is 45 minutes drive ke sana..huhuhhu)

Kal El said...

CATZ DIET? Oh tidak... maka takde la posts on foodies lagi ek? Heheheh... Nandos skang ni dah ada delivery Catz, check out the website ada delivery number dia...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Designed by Posicionamiento Web | Bloggerized by GosuBlogger | Blue Business Blogger