Breakfast @ San Francisco Coffee Menara TM

San Francisco Coffee Breakfast Menu

I've been wanting to try San Francisco Breakfast Set since masa kat Kota Kinabalu dulu but never had the chance until recently in KL. I had a meeting kat Menara TM in Pantai and sebabkan pagi tu hujan amat lebat the rest of the gang from office sampai lambat - ahahah biasa la Kal El dari rumah - no point pi opes then patah balik kan?

The Pancake Set - Before and After Pouring the Syrup... Siap ada Peaches...

KN dropped me off kat Menara TM - KN tak tau sebenarnya Kal El makan sini ahahah sebabnya sebelum pi Menara TM ni we've had Nasi Lemak breakfast somewhere nearby the Menara as well tapi sebabkan nak menunggu kawan-kawan opes lain sampai will take a couple of hours more (they blamed it on SMART tunnel tutup ) Kal El decided to makan lagi ahahahahah...

The Free Coffee

The Pancake Set comes with a free mug of Coffee - boleh tahan pancake dia... soft and spongy and what's better, the syrup tak berapa manis - tapi kan, syrup tetap syrup la... who am I kidding eh?

Nak tau satu cerita tak? Haaaaa kat Menara TM ni la Kal El buat scene... betul-betul pagi tu Kal El terbang macam Superman! - Jatuh tersungkur tersadung kaki sendiri dekat depan escalator berdekatan Secret Recipe... malunya! Pastu Kal El tak leh bangun pulak, maklumlah pakai kaki palsu ni kan... Nasib baik ada office mate tolong (and it happens hari tu kat situ ada flea market - heheheh takpe la... nak belajar jalan balik punya pasal, kalau tak jatuh tak sah la kan?

I'm reading: Breakfast @ San Francisco Coffee Menara TMTweet this!

2 comments:

CATZ said...

sedapnya tgk pencake dgn peach tuh...
yummyyyyy nyaaaaa..iskkkkk..rasa nak try pula...

Kal El said...

Memang sedap Catz... lembuttttttt pancake dia... hehehe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Designed by Posicionamiento Web | Bloggerized by GosuBlogger | Blue Business Blogger