Medan Indonesia, Here We Come!

Ahahaha dah gila membeli tiket kapal terbang la plak, since it's free seats offer with Air Asia kan - and this will be our final trip to Indonesia - we want to go elsewhere. Oh yes, and we have also paid for a Cairo Vacation soon! I would love to go to Hong Kong or maybe India. New Zealand (ni semua sebab Catz punya gambar-gambar yang menarik on her recent trip to NZ), London, Paris and Amsterdam are still in planning - hopefully they can materialize soon. Wahhh tahun ni banyak plak jalannye... dulu plan setahun sekali overseas (ahahah SEA je) but this year with Cairo coming soon, 2 trips to Indonesia (Makassar and Medan at the end of the year, on my birthday) and Siem Reap early next year... phew... ni nak korek2 kalau ada duit nak amik la the flight to Hong Kong for next year. Tengok tadi RM189 one way for 2 pax... hmmm mengancam!


What's best about this coming Medan trip is one, it's to celebrate my birthday and two, we'll be going there with KN's Mak, Ayah and youngest brother Alim. Well, there's a first time for everything... Hmmm now kene plan to bring Ka'Ngah la jalan-jalan...I just hope I am fit to go on these planned vacation - dah takmo masuk-masuk spital lagi dah ye...

I'm reading: Medan Indonesia, Here We Come!Tweet this!

2 comments:

Catz said...

wahhh..
saya ingat saya je yg duk lekat tunggu free seat...hiks...
medan is a very nice place Kal el..
i've been there 4 years ago..(masa tuh belum kenal dunia blog)
lake toba..ambarita...samosir island..jgn lupa ke brastagi (mcm cameron highland sket..tapi lagi best kot sebb lebih sejuk..

saya pun tgh intai2 tix ke Hong kong..mlm tadi duk google2..now cathay pacific oso ada offer...hiks..
and london...europe etc...next year..
wah...kal el..u banyak jalan juga ye...bagus kann....banyak berjalan luas pemandangan...hilang stress kan..

and..kalau u pi NZ..better sewa kereta..drive..etc....best!...
saya tak rasa drive pun di sana..

wow...u nak ke cairo ke...
wallaaaa..syoknyaaaa...

Kal El said...

selagi ada rezeki leboh selagi tu Kal El akan menjelajah dunia. Masa belum mula blogging pun Kal El banyak jalan tapi nanti la pelan2 Kal El scan gambar dan tulis apa yang ingat.
Ha ah insyaAllah kami akan ke Cairo tak lama lagi hehehe nanti Kal El cerita ya. Blom dapat kaki batu dah macam-macam plan nak jalan huhuhu...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Designed by Posicionamiento Web | Bloggerized by GosuBlogger | Blue Business Blogger