Me, MIA

First of all please accept my apologies for suddenly disappearing for over 2 weeks. Like Kembara Musafir said in his earlier comment - penat celebrity Chef Zaidah senyum kat last entry tu, nasib baik senyumnya manis, maka manis la wajah blog ni hehehehe (mengampu tu sebenarnya Chef!)


Yes, I still owe those who are interested, basically for my own reflection and reference, entries on my recent umrah trip to the Holy land. Will continue writing on that soon while trying to catch up with things at the office and generally a mundane Ramadhan this year.

Ever since I came back I haven't been in the pinkiest of health and was forced to continue resting sampai la hari ni (Sept 22, and now it's Sept 24 - dah 3 hari compose ni, dragging my fingers to tap on the keyboad) I feel a little better to switch on the laptop and say Hi to everyone. A lot has been going on in my mind lately, to my health especially and this Ramadhan isn't so far like last year's where KN and I enjoyed our break fasting trying this restaurant and that. Tapi sempat la jugak kami berbuka di satu dua tempat sebelum Kal El betul-betul hilang selera dan terbaring for over two weeks. Inilah dugaan Allah, mungkin sebagai penghapus dosa dan penbersihan diri (ahahah terkejut agaknya badan ni pergi ke Mekah dan Madinah... tu la jahat sangat kan, dosa bertimbun) kerana sakit itu adalah cara Allah menghapus dosa-dosa kita, InsyaAllah... dan MasyaAllah bayangkan lah betapa banyaknye dosa Kal El sampai sakit begini lama. But I believe, this happened because Allah loves me very much.

If you've been following this blog, i've mentioned several times in my previous entries, or if you know me in person, you'd know that I am 'blessed' with a list of chronic illnesses and now a year after the cerebellar stroke attack last Syawal, my kidney has failed me big time. 

I am suppose to start dialysis but I am trying some other ways before I surrender to the machine for life (Unless ada someone nak sedekah buah pinggang dia lah kan...). So, itulah yang terjadi these past three weeks with me getting bloated macam puffer fish, my weight suddenly mendadak naik (ahahah seluar dan baju semua dah tak muat - am glad I could still laugh at myself for being so fat) and dengan hadiah bronchitis dari tanah suci menyukarkan Kal El bernafas, dengan kata lain sesak nafas. Just imagine dengan perut membuncit, feeling heavy and bloated, all I could do was lie down and sleep. Jalan pi toilet pun rasa macam nak merangkak.

So puasa kali ni memang sesimple boleh (alhamdulillah masih berupaya puasa) Nasib baik ada KN yang sentiasa di sisi, banyak membantu. Dialah yang membeli makanan, mengemas rumah, membasuh baju, sehinggakan tayar kereta pancit dan bateri kereta habis hari tu pun dia juga yang uruskan sorang-sorang, now am I lucky or what?

Whatever it is, please pray for me wherever you are. I just read from a fellow blogger friend's blog that he is also not well. Dr. Shah, hope you'll get well soon.

I'm reading: Me, MIATweet this!

2 comments:

Kembara Musafir said...

first, lucky you got KN to take care of you.... get well soon... raya dah dekat nih... kang tak balik kg lak kang... Talking about that... jangan makan tak menentu raya nih... kang bertambah loteh buah pinggang awak tuh bekerja keras...

Selamat Hari Raya...

Kal El said...

Thanks KM. Yes I am blessed with KN and caring friends like you. Masuk tahun ni dah 3 Aidilfitri la tak beraya sangat, ala kadar, duduk diam2 masa raya tengok TV (lagi) and such hehehe.

BTW, I have no kampung, my kampung is just 10 minutes away from my house (rumah my dad kat Melawati nun) huhuhu

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Designed by Posicionamiento Web | Bloggerized by GosuBlogger | Blue Business Blogger